Käytä bussimatkat hyödyksi

Braxton Purdy      -    5 Views

Käytä bussimatkat hyödyksi

Pitkät bussimatkat voivat tuntua uuvuttavan pitkiltä. Pelkkien upeiden maisemien katselun sijaan usean tunnin retken voisi käyttää fiksumminkin. Käsityöt ovat mukavaa ajanvietettä ja viihdyttävät varmasti seurassaan useamman tunnin. Miten monta upeaa luomusta ehtiikään luoda vaikkapa kolmen tunnin matkan aikana.

Löydä tarvikkeet netistä

Osta kanssasi mitä tarvitset helposti netistä. Kauppojen valikoimasta löytyy myös helposti mukaan otettaviin pakkauksiin pakattuja käsityötarvikkeita, kuten virkkuukoukkuja ja mittanauhoja. Erilaisten ompelutarvikkeiden pakkauksista löydät kaiken tarvitsemasi, helposti matkalle napattavista pakkauksista. Yksittäisiä lankakeriä ja rullia ei tarvitse kaivella jostain kassin pohjalta, kun ne on järjestelty värikkäisiin riveihin kaikki omalle paikalleen.

Kaupan teko nettikaupassa on erityisen edullista, sillä Halpalanka tarjoaa löytöhinnoin lankoja ja muita tarvikkeita kaikkiin käsitöihin. Klarnan kautta maksaminen onnistuu pienissä kuukausierissä. Tilaus toimitetaan muutamassa arkipäivässä.

Inspiraatio hukassa?

Bussimatkan kestäessä useampia tunteja saa nohevasti aikaa viimeistellä kaikki keskeneräiset käsityöt. Kauniilla ristipistokuvilla luot erilaisia tauluja tai ehostat koristetyynyjä.

Internetistä löytyy tuhansia eri tasoisia käsityöohjeita, joilla kuka vain voi loihtia toisen toistaan upeampia luomuksia. Villasukat ja patalaput valmistuvat näppärästi matkan taittuessa. Lasten kitinän ja riitelyn voi helposti ennalta ehkäistä esimerkiksi virkkaus harjoituksilla. Erilaisten pehmoeläinten tai myssyjen virkkailu voisi olla lapsille mielekästä tekemistä. Käsitöiden tekeminen harjoittaa lasten silmän ja käden välisen yhteistyön kehittymistä.

Käsitöillä piristetään kodin ilmettä tai luodaan lämmikettä kylmiin talvi-iltoihin. Niistä löytyy iloa ja väriä niin aikuiselle kuin lapsellekin.