Virkkaa linja-automatkalla

admin      -    17 Views

Virkkaa linja-automatkalla

Linja-autossa on tunnetusti tunnelmaa, ja sen kyydissä matka taittuu mukavasti. Voit jutella muiden matkustajien kanssa, syödä matkaeväitä, katsella maisemia ja kuunnella musiikkia tai lukea uutisia puhelimeltasi. Etenkin pidemmille matkoille on hyvä varata mukaan liikaa kuin liian vähän viihdykettä ja tekemistä. Käsityöihmisen kannattaa napata lankakerä ja virkkuukoukku mukaan myös linja-autoon!

Tee jotain pientä

Virkkaaminen on mainio aktiviteetti matkalle, sillä lankakerä tai pari kera koukun eivät paljoa paina tai vie tilaa. Voit virkata matkalla jotain uutta ja pientä ja parhaimmillaan saada työn valmiiksi saman päivän tai kiertomatkan aikana! Pieniksi ja helpoiksi matkaprojekteiksi sopivat esimerkiksi sipulipussi, pipo ja patalappu. Pienikokoisista virkkuutöistä haastetta taas tarjoavat esimerkiksi amigurumit ja pitsiliinat.

Edistä isoja virkkaustöitäsi

Käsityöt rentouttavat ja ovat monelle innokkaalle virkkaajalle parasta mahdollista ajanvietettä. Kesken olevan virkkausprojektin edistäminen sopii siten täydellisesti kohottamaan reissumieltä ja siivittämään pidempääkin matkaa ja istumista.

Kaikkein suurimpia keskeneräisiä mattoja ja vilttejä bussiin ei luonnollisesti kannata tuoda. Sen sijaan osista koottavat virkkuutyöt sopivat täydellisesti matkaviihteeksi. Jos työn alla on esimerkiksi isoäidinneliöistä koottava peitto, varaa matkalle mukaan tarpeet muutamaan neliöön ja liitä ne peittoon kotona matkan jälkeen.

Valmistaudu virkkaamaan matkalla

Jotkut virkkuutyöt voivat syntyä vanhasta muistista. Toisiin kannattaa ottaa ohje mukaan lehdestä leikattuna, netistä printattuna tai puhelimeen tallennettuna. Lankoja ja virkkuukoukkuja hankit helposti netistä. Voit napsauttaa tätä ostaaksesi virkkaustarvikkeet jo hyvissä ajoin ennen matkaa!